23.4.2014

Tilauksia

Tilasin Fitnesstukusta palautusjuomaa, shakerin, jotain ihme fitness toffeeta ja mukana tuli myös juomapullo. Esittelytekstit fitnesstukun sivuilta.

Leader, Palkkari+, kaakao
Leaderin PALKKARI+ sisältää monivaiheisen ravintoaineyhdistelmän, joka palauttaa lihaksesi kovista treeneistä! Vähälaktoosinen palautumisjuoma lisätyllä kreatiinilla!
  • Monivaiheinen proteiini- ja hiilihydraattiyhdistelmä.
  • Lisättyä kreatiinia ja glutamiinia.
  • Suomalaisvalmisteinen.
  • Vähälaktoosinen.
Kovan treenin jälkeen lihasten tulee saada täsmäravintoa, jotta treenatessa lihaksiin syntyneiden mikrovaurioiden korjaaminen ja lihasmassan rakentaminen voi käynnistyä. Leaderin PALKKARI+ sisältää yhdistelmän hiilihydraatteja ja proteiinia, jotka imeytyvät kahdessa vaiheessa antaen erinomaisen palautumisen ja energiavarastojen jälleentäyttämisen seuraavia treenejä varten!

SmartShake™ V2 600 ml -shakerissä on 2 erillistä lokeroa joissa säilytät kätevästi jauheet, tabletit ja pillerit. 
SmartShake™ V2 shakerissä on tilavat säilytyskotelot, joissa voit säilyttää proteiiinijauheet, kreatiinit, vitamiinit tai palautumisjauheet. Helpompi tapa kuljettaa mukana kuin kolme eri sekoituspulloa, purkkeja tai pusseja. Smartshake shakeriin mahtuu kaikki mitä tarvitset ennen treenejä ja sen jälkeen.
Shakerin tilavuus reunaan asti on 400 ml ja kansi paikoillaan 600 ml. Säilytysrasioiden tilavuudet ovat 160 ml ja 120 ml, kumpaankin rasiaan mahtuu mm. 1 dl jauhetta.

Star Nutritionin herkullinen Fitness Toffee on parempi valinta! Toffeemakeisia, joissa on 15 % proteiinia maidosta.
Fitness Toffee voi korvata proteiinipatukan, ja on myös terveellisempi vaihtoehto makeisille. 100 g pussi sisältää 20 pehmeää toffeepalaa.

Vesipullo johon mahtuu 750 ml. Pullosta saa hyvän otteen ja juominen käy kätevästi pushpull-korkilla. Painatuksena Fitnesstukun logo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti