2.6.2014

Paluu

Pahoittelen tätä hiljaiseloa, jota on jatkunut jo liian pitkään. Koulun ja töiden kanssa on ollut kiirettä ja no kaikki muu on sitten jäänyt elämässä taka-alalle, myös terveellinen elämä. Nyt kun loma viimein alkoi, tai siis alkoi jo keskiviikkona, mutta on ollut juhlavalmisteluja ja leipomisia tehtävänä tutuille niin ei ole lomalta tuntunut... niin nyt siis kun viimein varsinaisesti pääsi lomatunnelmiin, niin aloitin aamun, tai no päivän, koiran kanssa lenkkeillen. Kovin pitkää lenkkiä en käynyt, mutta sellaisen pienen parin kilsan aamulenkin.

Tmän aamun lenkki 2,25km
Olen yrittänyt opetella hölkkäämään, kun ennen jos on pitänyt hölkätä niin enemmän se on juoksua muistuttanut. Ja juoksuhan on raskaampaa niin eihän sitä kauaa jaksa. Mutta nyt on tavoitteena opetella hölkkäämään kesän aikana ja kohottaa kuntoa niin että jaksaisi edes kilometrin hölkätä yhteen putkeen, kun tällä hetkellä jaksan ehkä parisataa metriä hölkätä.

Painonmuutoksia en nyt vielä tänne ala kirjoittelemaan sen kummemmin, sen voin nyt sanoa että ei ole paljoa muuttunut viimeisimmästä. En nyt halua ottaa siitä painosta mitään ressiä, vaan yritän nyt muuttaa elämäntapoja, eli opetella liikkumaan enemmän ja syömään terveellisemmin.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti