5.3.2014

2. Nutraus



Mitä nutraus tarkoittaa? (nutriletin nettisivuilta!)

Nutrata tarkoittaa laihduttamista Nutrilett- valmisteiden avulla.
Nutrilett VLCD – valmisteet ovat tutkitusti (yli 20 kliinistä tutkimusta) luotettavia ja niitä käytetään myös sairaaloissa lihavuudenhoidossa. ENED (Erittäin Niukka Energiainen Dieetti) eli VLCD (Very Low Calory Diet) -menetelmä on yksi suomalaisen Aikuisten lihavuuden Käypä hoito –suosituksen hoitomuodoista VLCD-valmisteet sisältävät kaikki kehon tarvitsemat ravintoaineet, kuten proteiinin, välttämättömät rasvahapot sekä vitamiinit ja kivennäisaineet.

Täysnutraus = Kaikki päivän ateriat korvataan viidellä (naiset) tai kuudella (miehet) Nutrilett VLCD –pirtelöllä tai -keitolla. Lisäksi voit nauttia vähäkalorisia kasviksia niin, että päivän energiamäärä pysyy kokonaisuudessaan alle 800 kcal:n.
Osanutraus = Osa päivän aterioista korvataan Nutrilett-VLCD- pirtelöllä tai –keitolla tai Nutrilett- ateriankorvikkeilla.
5:2- tai 6:1–Nutraus = Viikon aikana 1 tai 2 päivää korvataan Nutrilett- pirtelöllä tai -keitolla.


Tässä oli siis pieni info nutrauksesta, itse aloitan nyt täysnutrauksella pari päivää (3-4) ja jatkan sitten luultavasti osanutrauksella, jolloin teen niin, että syön nutrilet tuotteita aamupalaksi ja luonaaksi ja sitten muut ruoat normaalia terveellistä ruokaa. Sitten katson miltä elimistössä tuntuu ja miten tämä laihdutuskeino minulle sopii, jos sopii niin sitten jatketaan osanutrausta jos ei niin kokeillaan jotain muuta keinoa.

Tämä päivä meni hyvin. Ruokapuoli hoitui, aamupalaksi marjajugurttismoothie(itsetehty), lounaaksi söin nutriletin patukan, päivälliseksi kanaa ja kasviksia ja iltapalaksi join proteiinijuoman.
Salilla kävin rehkimässä 1½tuntia. Olo on hyvä, vähän nälkä ollut koko päivän, mutta ei paha :) 


Huomenna olisi tarkoitus sitten salilla käydä ja syödä koko päivä nutrilettia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti