20.3.2014

Shoppailua



Olen oikein hurahtanut urheiluvaatteiden ostamiseen, välillä tuntuu, että melkein jokaisella kauppareissulla joku vaate tarttuu mukaan :)  Sitten olen aina notkumassa katsomassa kaiken maailman proteiini purkkeja ja mömmöjä :D no niiden aika on sitten kun lihaksia pitää kasvattaa, nyt ensin huolehdin tästä rasvan poistosta.

Aloitin eilen tosiaan nuo vihreä tee ja CLA tablettien popsimisen ja vielä ei ainakaan olo sen kummempi ole, ei ole edes tarvinut vessassa rampata (vihreän teen pitäisi aineenvaihduntaa kiihdyttää). Tiedän, että nämä tabletit ei kaikilla tehoa, kaikilla kun on erilainen keho ja sen toiminnot vaihtelevat niin paljon. Mutta osalla ihmisistä ne ovat kuitenkin auttaneet painon pudotuksessa, joten ajattelin testata, miten ne minuun vaikuttavat. Jos tunnen, että niistä on apua niin voi olla että jatkan niiden käyttöä.


Shakeri, urheilurintsikat (prismasta 24e), ihana violetti adidaksen treenitoppi (prisman alesta 10e) ja kahvakuula

Musta treeni haalari (Citymarket ale 5e), Tummempi pinkki Reebokin treenitoppi (Citymarket ale 7e), vaaleampi pinkki Adidaksen treenitoppi (Citymarket ale 5e) ja lenkkarit (Citymarket ale 12e)

Aamupala, Nutrillet pirtelö, leseitä ja maca-jauhetta. Pillerit ja lasillinen sitruunamehua (sitä ihan vain sitruunaa oleva, ei mitään sokerilitkua) jostain luin että sitruunamehu tehostaa vihreän teen vaikutusta.

Prismasta löytyi alerekistä viimein uudet treenihousut (15e) ja uusi treenitoppi (5e) molemmat merkiltään steam.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/11976797/?claim=8srwyyzknr8">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti