29.6.2016

Kolmas viikko takana

Aika menee nopeaa ja puolet superdietistä on takana. Kiloja on lähtenyt 7,2kg, mikä on oikein mukava lukema. Aivan millilleen ei ole tullut ruokaohjeita noudatettua, välillä ei vain yksinkertaisesti kerkeä syömään niin monta kertaa kuin pitäisi. Herkkuja en ole syönyt (paitsi pienen palan isälleni tekemää syntymäpaiväkakkua...) eikä niitä ole kyllä tehnyt pahemmin mielikään. Enemmän on tehnyt mieli uusia perunoita, kun muut niitä ovat syöneet ja muita sellaisia perus kotiruokia, lasagnea, makaroonilaatikkoa jne. Mutta aika hyvin kuitenkin on pystynyt soveltamaan nuiden sallittujen ruoka-aineiden ja annosmäärien kanssa. Esimerkiksi tein kanan jauhelihasta lihapullia ja pitsan korviketta tein niin, että laitoin lautaselle paistettuja kasviksia ja tomaattisoossia ja päälle polar 5% juustoa (joka on sallittua). Tomaattipyreellä saa kivasti makua ruokiin.



Nyt on siis neljäs viikko menossa ja kaksi tämän jälkeen jäljellä. Sitten lähden lomalle Espanjaan kahdeksi viikoksi. Päätin myös ostaa jatko-osan dieettiin, se alkaa 25.7. eli kesken lomamatkan, mutta päätin kuitenkin aloittaa sen jo siellä. Tietenkään en pysty punnitsemaan ruokia tai syömään täysin ohjeistuksen mukaan, mutta parhaani yritän. Tarkoituksena on keskittyä lomalla siihen, että ruoka-ajat pysyvät oikeina, eikä tule naposteltua tai venytettyä ruoka välejä liian pitkiksi. Aamiaisen teemme aina itse reissussa, mutta sitten muut ruoat syödään ulkona tai tehdään eväät mukaan. Kaikkihan on vain soveltamisesta ja mielikuvituksesta kiinni.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti