13.11.2014

Salitreeniä


Nyt on tullut käytyä salilla kolmena päivänä putkeen, hyvin fiiliksin! Treenit ovat olleet sellaisia tyylikkäitä sekamelskoja, jalkoja, käsiä ja kaikkea siltä väliltä. Selkää tai vatsaa en ole uskaltanut vielä treenata, ettei selkä ärsyynny, kun nyt se on suunnilleen kunnossa.  Olen nyt tehny osan liikkeistä isommilla painoilla kuin keväällä, mm. jalkaprässillä nousi paino 70kg -> 90kg.  Saa nähdä miten painot muuttuvat ensiviikon saliohjelma-tapaamisessa. Olisi kiva saada selkeät ohjeet, että tätä liikettä tällä painolla ja tuon verran, ettei tarvi itse arpoa aina, että onkohan tämä nyt sopiva paino.

Salilla on mukava käydä kun mieli virkistyy ja saa kaikki muut murheet heittää syrjään ja keskittyä vain treeniin. Muitakin liikuntamuotoja pitäisi ottaa mukaan. Talvisin ei oikein lenkkeily innosta, mutta uimassa on tarkoitus välillä käydä. Mitäköhän muuta sitä keksisi.

Huomenna menenkin aamupäivällä salille treenailemaan, pitää vain saada itseni sängystä ylös, kun vapaa päivinä se sänky on aika houkutteleva aamusin... Mutta saapahan tankata univarastoja. Nyt siis unten maille, jotta jaksaisi aamulla salille kömpiä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti